lauantai 21. tammikuuta 2012

Villasukkakokoelma

En selviä lämpimimmästäkään talvesta ilman villasukkia. Pidän villasukkia tällä säällä oikestaan ihan koko ajan - paitsi nukkuessa saa varpaat tuulettua :) Päivittäisessä käytössäni on nyt kolmet sukat, joita pidän vähän vuorotellen.

Photobucket

Nämä söpöt vaaleanpunaiset sukat kuorin kuukausi sitten joulupaketista :) Ne ovat prikulleen sopivankokoiset ja oikein söpöt!

Photobucket

Kaaauan sitten isäni toi nämä ihanat lappisukat juurikin Lapista. Jokin aika sitten huomasin niiden olevan pohjasta jo aika kuluneet ja kyselin uusia sukkia. Ne oli kuulemma ostettu "joltain kullankaivajan vaimolta", joten uusia en taida saada :D Mutta nuo on kyllä niin ihanat, että käytän ne takuulla ihan loppuun asti!

Photobucket

Syksyllä jo esittelinkin nämä äitin tekemät raitasukat :)

Photobucket

Sitten pitääkin vielä päivittää lapasten tilanne! Ensimmäinen nimittäin valmistui jo pari viikkoa sitten, toinen vielä odottaa aloittamistaan. Peukusta olisi voinut tehdä vähän pidemmän ja kämmenosasta lyhyemmän, mutta olen kuitenkin oikein tyytyväinen lopputulokseen, kun ottaa huomioon, että tässä tosiaan lepää ensimmäinen lapaseni! (Heti kun ala-asteella sai itse päättää, valitsin puutyöt, enkä siis juuri ehtinyt käsityötunnilla istua.)

Photobucket

One more to go!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti