lauantai 13. elokuuta 2011

Feel what it's like to be new

Vietin tämän viikon kolmen ihanan kisuvauvan vahtina (perheeni ollessa Lontoossa) ja eilen sain viimein tuoda oman kissani kotiin :) Hän on siis nimeltään Ninja ja tänään tuli 10 viikkoa ikää täyteen. Kirjoittelenkin varmaan Ninjan kuulumisista tänne blogiin aina silloin tällöin.

Toistaiseksi kaikki uudessa kodissa on mennyt oikein hienosti! Ninja tutki reippaana koko asunnon, kävi asianmukaisesti hiekkalaatikolla ja ruokakin on maistunut. Yön hän vietti puoliksi nukkuen ja puoliksi emännän päällä tassutellen...

Photobucket

Ninja sai "läksiäislahjaksi" äidiltäni Kong Kickeroo -lelun, joka on osoittautunut aika suosituksi! Se tuoksuu kissanmintulta ja lelun paketissa varoiteltiinkin: "Don't be surprised if the Kong Kickaroo becomes your cats favorite toy!"

Photobucket

Photobucket

Ninja kohtasi tänään myös ensimmäisen elävän saaliinsa: leppäkertun. Sen saalistaminen oli yhtä aikaa pelottavaa ja kovin houkuttelevaa. Hämmästys oli suuri, kun leppis välillä jäi tassuun kiinni, tai kun se lähtikin yllättäen kipittämään karkuun! Ninja oli kuitenkin aika hellätassuinen saalistaja ja leppäkerttu vapautettiin lopulta takaisin parvekkeelle.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti