sunnuntai 21. elokuuta 2011

Wanted: skräppäysinspiraatio

Olen aika kotikutoinen skräppääjä. Aloitin skräppäämisen enemminkin albumin koristeluna kuin skräppäämisenä. Kaikenmoisia blogeja ja nettisivuja selailemalla olen sitten löytänyt uusia ideoita ja inspiraatiota omaankin tekemiseen. Nyt on kuitenkin inspis hukassa... Koitin herätellä sitä selailemalla skräppialbumiani ja ehkäpä tässä lähipäivinä saankin jotain aikaiseksi!

Photobucket

Photobucket

Albumini on sivukooltaan n. 24 x 24,5 cm. Skräppään suoraan albumin sivuille, en taskuihin. Sivut ovat kronologisessa järjestyksessä, enkä näe tarvetta järjestyksen muuttamiselle, joten liimaan kaiken vaan suoraan kiinni.

Photobucket

Photobucket

Jotkin sivut ja aukeamat ovat enemmän valokuva-albumimaisia ja niillä on paljon kuvia...

Photobucket

...kun taas toisilla sivuilla on keskitytty vain yhteen asiaan. Tämä on minun mielessäni enemmän "sitä oikeaa skräppäämistä", jota useimmissa kanssaskräppääjien töissä näkee. Eipä tietenkään sillä, että skräpätä voisi jotenkin väärin :)

Photobucket

Sitten on vielä aika paljon näitä sivuja, joiden väliin on laitettu kuvia odottamaan työstämistään. Jospa niiden kimppuun koittaisin käydä pikapuolin!

2 kommenttia:

  1. Hieno idea tuo kengännauha ♥

    VastaaPoista
  2. Kiitos! Joskus kenkiä ostaessa myyjä tarjosi kengännauhanippua alehintaan ja ostin niitä sitten ihan vaan tätä tarkoitusta varten :D

    VastaaPoista