maanantai 10. joulukuuta 2012

Can't let you go

Tänään oli viimeinen koulupäivä! Valmistuminen häämöttää jo puolentoista viikon päässä ja nyt on siis aikaa tehdä kaikkea kivaa! Kummasti kestää tämä käynnistyminen, kun ensin oli sellainen olo, että mitäs tällä kaikella vapaa-ajallaan oikein tekisi. Aloitin joulukorttipajalla, josta on toistaiseksi valmistunut tällaisia kortteja. (Kuten ehkä muistakin blogeista olette valitusta lukeneet, kuvaaminen tähän vuodenaikaan on erityisen haasteellista, siksi siis nämäkin kuvat ovat varsin kökköjä.)

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Aiempien vuosien tapaan olen taas hyödyntänyt Marimekon joululehteä ja kaivellut laatikoistani sekalaista sälää. Idea lintukorttiin tuli mieheltä, hän osallistui myös toteutukseen tekemällä linnulle parran :)

Photobucket

Keksin leikata kultatähtiä tarraläpyskän reunasta. Siinä on kyllä sormet koetuksella, kun noita leikkelee, mut mitäänhän ei pois heitetä... Sain muutenkin viimeinkin ostettua voimapaperia lahjapaperiksi! Jättimäinen rulla maksoi K-Raudassa vähän päälle 13 euroa ja sillä paketoi kyllä kaikki lahjat vielä moooonta vuotta. Nyt voi siis kierrättää kaikki antamieni lahjojen paperit - tavallinen lahjapaperihan kuuluu polttokelpoiseen jätteeseen.

2 kommenttia:

  1. Kivoja! Varsinkin tuo angry birds -pukki :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, birdsejä on sittemmin valmistunut muutama lisää!

      Poista