sunnuntai 30. joulukuuta 2012

Kolme pientä sanaa

Mulla on tässä viime aikoina ollu kova sisustus- ja järjestelyvimma. Ensin laitettiin pikkusiskon kanssa makuuhuone ojennukseen, nyt olen puuhaillut olohuoneen parissa. Valtava apu suunnittelussa on ollu Urban Barnin Room Planner. Sinne voi luoda huoneen pohjapiirroksen mittojen mukaan ja täyttää sen omilla kalusteillaan. Huonekaluja voi sitten siirrellä ja sovitella oman makunsa mukaan. Parilla klikkauksella näkee heti, miten huonekalut tiettyyn järjestykseen asettuisivat ilman mittailua ja sovittamista. Meilläkin on tässä olohuoneessa aika monta liikkuvaa osaa, joten säästyin monelta turhalta siirrolta. En voi kuin suositella!

Photobucket

Meninpä tuossa sanomaan ääneen sukulaisten edessä, että haluaisin astiakaapin. Mulla on ihania Pentikin Vanilja-astioita, jotka kököttävät tyhjän panttina keittiön kaapissa, vaikka paras paikka niille olisi tietysti jossain näkyvillä! Niinpä sitten lähdettiin Ikeaan kaappia hakemaan ("valmistujaislahjaksi") ja illalla olohuoneessa jo seisoikin upouusi astiakaappi kaikkine Vanilja-astioineen ja viinilaseineen!

Photobucket

Olohuoneen järjestys hakee vielä muotoaan, mies jo melkein suostui telkkarin siirtämiseen, joten palaan vielä Urban Barniin inspiroitumaan :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti